Na adresi http://www.tangosixblog.com nacicete moj blog koji ce (logicno) biti posvecen avijaciji (mil. civ. & all in beetween) u Srbiji i regionu.
Posto sam uvek svuda u nasoj av. sceni resio sam se posvetim celoj tematici na mnogo ozbiljniji i aktivniji nacin.
Razne teme iz svih vrsta letenja i prica o letenju ce biti obradjivane kroz prizmu mojih shvatanja i usuda da pljunem gde treba i pohvalim kako treba.
Za razliku od postojecih mejnstrim publikacija nikako i nikada se necu baviti reciklazom vesti vec iskljucivo stvaranjem originalnog sadrzaja.
Trudicu se da vas redovno snabdevam ekskluzivama i stvarima o kojima svi pricaju a saznaju se mnogo kasno i slucajno.
Postovacu veoma redovno, kombinovati uvek sto je moguce vise videa, slike i teksta. Podkast ce krenuti u drugoj fazi projetka.
Blog je za sada u Mercury(Beta) fazi, druga faza je Gemini (sa svim funkcionalnim promenama usled dobronamernih sugestija) a treca ce biti
Apollo prvi veci redizajn i unapredjivanje raznih delova i celina.
TangoSixBlog projekat se ne sadrzi samo iz bloga, bice tu jos nekih povezanih celina i sadrzaja ali o tome drugom prilikom i malo kasnije.
Blog je kao sto cete videti uradjen intenzivno u 2.0 fazonu. Tu je twitter i jos neki dodatni sadrzaji koji ce biti aktivirani u Gemini fazi.
Ohrabricu vas da se pretplatite na RSS ili prijavite na dobijanje novih postova mail-om, uclanite u FaceBook Fan Page i pretplatite se na YouTube kanal bloga na kome ce biti svi video sadrzaji koji ce biti u postovima plus oni koji nisu stigli da budu objavljeni.
Anketa ce biti jako bitan deo bloga i po jedno pitanje ce se smenjivati svake nedelje.
Vas kao iskusne aero-web konzumente pozivam da mi date sve moguce sugestije, savete i predloge.
Sta reci nego dobrodosli